Your Cart

Ženska samoobrana - E-Knjiga

On Sale
€19.49 (% off)
€5.49
Added to cart

Opis proizvoda:


"Ženska samoobrana: Vodič za Sigurnost i Samopouzdanje" je neizostavan resurs za žene svih dobnih skupina koje žele osnažiti svoju samopouzdanost i naučiti ključne tehnike samoobrane. Ova e-knjiga pruža sveobuhvatan pregled strategija i tehnika koje su posebno prilagođene ženama, omogućujući im da se osjećaju sigurnije i spremnije suočiti se s potencijalnim prijetnjama.


Kroz ovaj e-priručnik, čitateljice će otkriti temeljne principe samoobrane, uključujući situacijsku svijest, prevenciju nasilja i praktične tehnike zaštite. Od osnovnih tehnika udaraca i hvatanja do strategija za izbjegavanje opasnih situacija, ova knjiga pruža korisne savjete i upute koje će ženama pomoći da se osjećaju samopouzdano u različitim okolnostima.


Ova e-knjiga nije samo praktičan vodič za fizičku samoobranu, već i poticajan izvor motivacije i inspiracije za sve žene koje žele preuzeti kontrolu nad vlastitom sigurnošću i dobrobiti. Bez obzira jeste li početnica u svijetu samoobrane ili već iskusna praktičarka, "Ženska Samoobrana: Vodič za Sigurnost i Samopouzdanje" pruža vrijedne uvide i alate koji će vam pomoći da se osjećate snažno, samopouzdano i spremno suočiti se sa svijetom oko sebe. Uzmite kontrolu nad svojom sigurnošću i krenite na put samopouzdanja s ovom nezamjenjivom e-knjigom!

You will get a PDF (153KB) file